Alle berichten van Djaya Dimjati

Maatregelen coronavirus!

Wij volgen de (aangescherpte) kabinetsbesluiten en RIVM adviezen. Er gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

BELANGRIJK:

Heb je op dit moment of in de afgelopen 2 weken last van (milde) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, het verlies van reuk/smaak of verhoogde temperatuur? Blijf dan thuis, laat jezelf testen, ziek uit en kom niet naar onze praktijk. Wanneer iemand in jouw huishouden last heeft van koorts of benauwdheid geldt dat iedereen in het huishouden thuis moet blijven.

Wanneer je in een van de risicogebieden bent geweest (code oranje of rood) ga je conform de RIVM richtlijnen in quarantaine voor 10 dagen. Uiteraard kom je in die 10 dagen niet.

Bezoek aan de praktijk

De volgende maatregelen zijn van kracht:

  1. We vragen je bij binnenkomst en gedurende je bezoek een mondkapje te dragen. Wij vragen je zelf een mondkapje mee te nemen. Mocht je deze toch niet bij je hebben, dan hebben wij er ook een voor je.
  2. Kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak. Wanneer je toch iemand moet meenemen, mag dit één ander volwassen persoon zijn. Er mogen geen kinderen worden meegenomen naar de kliniek. Personen die niet in de agenda staan, dienen zich te registreren. De gevraagde gegevens zullen veertien dagen na het bezoek vernietigd worden.
  3. Wanneer je te vroeg bent voor de afspraak verzoeken wij je zoveel mogelijk in de auto te wachten en niet voor langere tijd in de wachtruimte plaats te nemen. Kom niet eerder de kliniek binnen dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak.
  4. Houd binnen de kliniek minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  5. Er worden (uiteraard) geen handen geschud en wij vragen je vriendelijk met regelmaat jouw handen te wassen en absoluut gebruik te maken van de aanwezige desinfectiegel.
  6. Wij houden tijdens gesprek 1,5 meter afstand.
  7. Wij behandelen met mondkapje.
  8. BEL AF als je verkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts hebt.
  9. Neem een groot badlaken en een kleinere handdoek mee voor op de behandeltafel.
  10. We behandelen minder mensen op een dag, zodat je elkaar niet of nauwelijks tegenkomt in de wachtkamer

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust.

Hopelijk tot gauw in de praktijk.